Para para!


Lär dig den berömda Para para dansen! =) En japansk dans som Ganguros håller på med (deras liv verkar bestå av att träffas & bestämma när de ska träffas igen, skvallra, sitta på gatan och dansa just Para para) och som är mycket populär.

Makeup-guide

En  makeupguide som jag hittade i den japanska tidningen Ranzuki.
Tidningen - och massor med andra japanska tidningar som Cawaii och Egg - kan du ladda ner & läsa på din dator HÄR gratis!
PusselipussDagens bild


japansk Nail Art (som Foki sysslar med!) är så sött! Me love
Bild hittad här.

Cawaii ☆

Magazinet som jag förälskat mig i! Har ju inte direkt läst den men hemsidan är så kawaii!

Hemsidan.


Dagens bild


Wow! Pink Cute Accessories, me love. Jag älskar verkligen söta smycken och dessa tjejer är ju absolut underbara om man tycker som jag! =)
Skulle själv aldrig kunna gå med så mycket accessoarer hihi, men extremt kawaii måste jag säga!
Inspirations anteckning: Rosa med gulliga smycken är en FLIPP!

Hittade bilden här. ♥

Japanska stilar

Jag tänkte i detta inlägg skriva om lite olika japanska stilar. Och hur de har påverkat vår klädstil och stil.

Har ni hört talas om den japanska stilen Ganguro? Tjejerna färgar håret blont, grått, orange, guld och andra liknande färger. De använder orange brunkräm och målar läpparna vita samt runt ögonen. Typiskt för dem är att ha "Hawaiianska" blommor i håret, och de har på sig färgglada kläder, det är mycket med korta kjolar och skyhöga platåskor.

Ganguro. Grunden till fjortis-stilen?


Gothic Lolita är den japanska motsvarigheten till "emo". Tjejer färgar håret svart, använder mycket ljus foundation och går runt i svarta kläder. Vi känner ju redan till stilen, så behöver jag säga mer?

Gothic Lolita - grunden till Emostilen?

Lolita är en söt klädstil i Japan. Rosa, fluffiga tjejiga kläder! Enligt mig så ser tjejerna ut som små gulliga dockor, I love it! =)

Lolita

Shibuya


Källa

Välkommen till min nya blogg! Om mig =)

Hej bloggen! Första inlägget här då, spännande! ♥
Jag heter Alice, är helsvensk dock med franska rötter - kan franska, engelska & svenska (of course!) flytande - och har varit i Japan en gång, till er som undrar det. ッ
Sayonara!

RSS 2.0